آخرین اخبار
- بررسی سیستم عامل DEEPIN، پنگوئنی از چین
- آموزش استفاده از بلیط الکترونیکی مترو و اتوبوس به عنوان NFC TAG
- محققان محدودیت ظرفیت شبکههای فیبر نوری را رفع کردند
- هوش مصنوعی و نانوتکنولوژی دو تهدید برای تمدن و بقای بشر
- ۱۱ روش برای افزایش امنیت دادهها
- ده تخصص برتر حوزه IT برای سال ۲۰۱۵
- اینتل "رمز عبور" را از دنیای فناوری حذف میکند
پربینندهترین مطالب
- ۵ افسانه در مورد امنیت Wi-Fi
- روشهای افزایش امنیت در شبکه wireless
- NFC چیست؟
- باگ خطرناک OpenSSL موسوم به خونریزی قلبی چیست؟
- گوگل اپلیکیشنهای مخصوص Android Wear را منتشر کرد
- باگ امنیتی اندروید امکان جاسوسی را برای هکرها ایجاد کرده است
- ده تخصص برتر حوزه IT برای سال ۲۰۱۵
- "اندروید" سیستم عامل 85 درصد گوشی های موبایل هوشمند جهان
- اینتل "رمز عبور" را از دنیای فناوری حذف میکند
- ۱۱ روش برای افزایش امنیت دادهها
- Mesh network چیست و چگونه کار میکند؟
- آیا می توان هواپیما را در آسمان هک کرد؟
- رباتهایی که با وای-فای پشت هر دیواری را میبینند
- نکاتی برای جلوگیری از ویروسی شدن سیستم
- گوگل در حال راهاندازی سرویس دامنهی خود با نام Google Domains
آمار بازدیدکنندگان
نکاتی برای جلوگیری از ویروسی شدن سیستم
- سه شنبه, 14 مرداد 1393 16:30
- بازدید: 4670
همیشه شنیدهایم و گفتهایم که پیشگیری بهتر از درمان است... در این نوشتار راهکارهای سادهای پیشنهاد میشود تا از آلوده شدن سیستم به ویروس، تروجان و... جلوگیری شود. همانطور که میدانید بیشتر فایلهای آلوده از طریق فلش مموری به سیستم منتقل میشوند.
1.هنگامی که فلش مموری خود را به سیستم متصل مینمایید هیچگاه روی فلش دوبار کلیک انجام ندهید. زیرا اگر فلش مموری حاوی ویروسی باشد که روی رویداد دوبار کلیک فلش مموری برنامهریزی شده باشد. با اینکار به سادگی سیستم شما آلوده خواهد شد. اگر ویندوز شما 7 یا 8 است میتوانید از قسمت سمت چپ My Computer فلش مموری را باز کنید. اگرویندوزتان xp است از قسمت نوار ابزار دسترسی یا windows explorer استفاده نمایید.
2.فایلهای ناشناس را به هیچعنوان باز نکنید. چندی پیش ویروسی به نام s..e...x...y منتشر شده بود که آیکون آن شبیه آیکون عکس بود. کاربر با مشاهدهی نام آن روی فایل کلیک کرده و سیستم او ویروسی میشد. البته در حال حاضر آنتی ویروس نود32 این ویروس را شناسایی میکند. ترفند ویروسها همیشه فریب کاربران از طریق نامها و مفاهیم اغواکننده بوده و هست...
3.همیشه show hidden file سیستم عامل خود را فعال کنید. و تیک Hide protected file را بردارید. این کار میتواند به در شناسایی ویروسها کمک شایانی کند. فرض کنید من فلش خود را به سیستم آلودهای میزنم و یک پوشه به نام موزیک داخل آن کپی میکنم. ویروس پوشهی موزیک را به صورت پنهان درآورده و خود را دقیقا همنام و همشکل آن پوشه کپی میکند. بعدا که میخواهم در سیستم (به فرض عاری از ویروس) وارد پوشه موزیک بشوم درصورتی که قابلیت نمایش فایلهای پنهان فعال نباشد روی ویروس کلیک نموده و سیستم آلوده خواهد شد.
4.اغلب ویروسها حجم کمی دارند. به عنوان مثال ویروسی ممکن است نهایتاً 86 کلیوبایت حجم داشته باشد! به هیچ عنوان وسوسه نشوید فایلهایی را که نمیشناسید و داخل فلش مموری یا سیستم شما هست باز کنید... آیکون بیشتر ویروسها شبیه پوشههای ویندوز است. برای تشخیص اینکه پوشه است یا ویروس، کافی است روی فایل (یا پوشه) کلیک راست کرده و properties بگیرید. در قسمت File type در صورتی که نوشته بود File folder یعنی پوشه است و ویروس نیست. در صورتی که نوشته بود Application، قطعاً ویروس است...
5.فایلهای مشکوک را از اینترنت دانلود نکنید. یک نرم افزار مخرب صرفا کارایی سیستم شما را مختل نمیکند. نرمافزارهای مزاحم تبلیغاتی نیز به نوعی ویروس به حساب میآیند. این نرمافزارهای کم حجم معمولاً وقتی عرض اندام میکنند که شما قصد دانلود فایلی را دارید. قبل اینکه فایل شما آمادهی دانلود شود این نرمافزارها به صورت خودکار به شما پیشنهاد دانلود میدهند.
6.در نهایت داشتن یک آنتی ویروس خوب و به روز میتواند بسیاری از مشکلات احتمالی را برطرف نمایند. توصیه میشود آنتی ویروس نورتن یا نود32 نصب کنید.
حمیدرضا هاشمی فرهود
همدان نت